Acrilic de înaltă Calitate Artist Vopsea se Amestecă Paleta Face Curățire Ușor pentru Pictura

28.19lei 18.31lei

Etichete: bile de joaca 6 cm, margele landyard verde, bmw roata 4x100 5x120, bile forma de fagure de miere, bratara piele samsung, margele ochiurilor rochie de dimensiune, bmw roata centru de 70mm, luminoase cămașă de noapte cu dantelă, angora mănuși tricotate.

SKU : u13498 Categorie:Ornamente
Distribuiti:
Descriere

  • Tema: Dragoste
  • Caracteristică Regională: japonia
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)

(1)Științifice deține design: design plat paleta cu degetul mare gaura, mânerul este confortabil, permițându-vă pentru a ține paleta în mod natural și confortabil pentru mai multe ore.Marginile de artă tava de vopsea au fost atent lustruite, netede și rotunde, astfel încât puteți să-l utilizați la usurinta fără să rănească mâinile.Este foarte potrivit pentru studenți și artiști pentru a crea inspirație.

(2)Înaltă Calitate: acrilic paleta tava sunt foarte potrivite pentru amestecarea culorilor de vopsea acuarelă.Atunci când se creează pentru o perioadă lungă de timp, puteți folosi mâna dreaptă și mâna stângă, în orice moment, pentru a evita brațul dureri musculare.Este foarte convenabil de a folosi, permițându-vă să creați nelimitat picturi.

(3)Perfect set de pictura: foarte potrivit ca un cadou pentru începători și profesioniști care doresc pictură și pictură în ulei Și artiști.

(4)Preferat material: pictura se amestecă paleta este confectionata din acril de bord, suprafața este netedă și non-lipicios.Comparativ cu vopsea de lemn paleta, paleta acril nu este ușor să pătrundă și ușor de curățat.Acesta este mult mai potrivit pentru culoarea de amestecare și de creație artistică.

(5)aplicarea pe scară Largă: paleta de Amestecare cu degetul gaura este potrivit pentru diverse vopsele, cum ar fi acuarelă, pictură în ulei, acrilic, guașă, etc. Tăvi acrilice nu sunt doar foarte potrivit pentru copii, meșteșugari, amatori, artiști, studenți sau studiouri de artă.Este, de asemenea, potrivite pentru petreceri, ateliere de lucru, cursuri de arta, machiaj părți și obiecte de artizanat.

Material: Acril

Culoare așa cum se arată

Greutate: 92.0 g

Paleta*1

1.Datorită manuală de măsurare și metode de măsurare diferite, dimensiunea reală ar putea fi ușor diferite.

2.Vă reamintim că, din cauza efecte de lumină și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii