Copiii Creativi Puzzle Din Lemn Cutie De Fier Grădiniță Copil De Educație Timpurie De Desene Animate Cognitive Joc Interactiv

48.57lei 34.00lei

Etichete: blackview acoperi kitty, avengers combustibil autocolant, bmw 2002 metalice turnate, cumpara vest pantofi online, copilul jacheta baiat de brand, de dimensiuni mari tricou slogan, alb albastru unghiile menta, negru blugi motociclist, avengers figura plaza.

SKU : u13465 Categorie:Camping & Drumeții
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)

Părinte-copil Joc Interactiv : copilul puzzle-uri din lemn sunt foarte potrivite pentru practica copiilor mici, parintii pot juca cu copiii lor pentru a spori părinte-copil armonie.

În condiții de siguranță și Non-toxice Materiale : lemn animale puzzle set este din lemn și este apăsat de pulpa.Lemn puzzle animal pentru copii mici este verde și sănătos, cu nici un miros.

-O bucată de tehnologie de turnare, manopera rafinat, netedă și lustruită, Fără bavuri, atingere delicata, pentru a proteja pielea copilului de la rău.

Design plin de culoare : jigsaw puzzle jocuri, are o frumoasă cutie de fier de ambalare, de asemenea, ușor pentru a efectua.Aspectul este luminos și frumos, care stimuleaza curiozitatea copilului.

Mai devreme Jucarii Educative : Există 6 tipuri de animale sau de transport în lemn jigsaw puzzle-uri.De la simplu la complex puzzle jucării, să exercite copilul coordonarea mana-ochi capacitatea, divergente copilului gândire agil

stil: Dinozauri / Animale / Ferma / trafic / Mare

culoare:Culoare

Material:Lemn

dimensiune:16 x 10 x 7cm

Conținutul Pachetului:

1 cutie x Puzzle

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii