HuaYi art tesatura de fotografie artistică decor de perete din lemn, podea de fundal fotografie decor acasă foto fundal XT-6597

29.06lei 27.61lei

Etichete: mănuși cu țeava lungă om, hamster accesoriu din lemn, cusca hamster 3 inaltimi, diamant ananas caz, aur eyedshadow singur, chrome pudre acrilice, custom subwoofer piese, diamant piercing-uri baieti, personalizat cutie de depozitare auto.

SKU : u1341 Categorie:Studio Foto
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Spray De Vopsit
  • Material: Vinil
  • Numărul De Model: XT-6597
  • Pachet: Da
  • Stil: Romantic
  • Nume De Brand: HUAYI

HUAYI Fotografie Fundal

HUAYI Magazin Oficial Magazin, Vindem Regulat Produse Licențiate Pentru Civil Și Comercial Fotografie.Oferind O Gamă Largă De Produse, O Gamă Largă 0f Materiale Pentru a Alege De la, Dimensiune Produs Poate Fi, de Asemenea, Personalizate.

Dacă nu Aveți Materialele De care Aveți Nevoie, Puteți să Ne Lăsați Un Mesaj Și Vom Fi în Măsură Să Îndeplinească Cerințele Dumneavoastră, Pentru că Suntem În China.Avem Cinci Designeri Profesionisti Pentru A Vă Oferi Plătit Servicii De Proiectare.

Poli/Bumbac

Poli/Bumbac Noastre Cele Mai Recente Și Foarte Populare Materiale Pentru Fotografie Profesionala, Este Moale Și Ușor De Curățat, Ușor De Depozitat Și De Transportat, Perfect Cusute, Nu Vopsea Potrivit Pentru: Fotografie De Fundal, Fundal Etapa, Petrecere De Aniversare, Târguri, Pe Scară Largă Panou Etc. 160G/GSM Mașină de spălat Și Uscător de Siguranță Intense Culori Vii Durabil si Puternic absorbant de Lumină Non-reflectorizant de Apă Și Rezistent la UV Culoarea Este de lungă Durată & Reutilizabile Max.Lungime: 300CM P

Vinil

De vinil (Subțire, Moale), Cel Mai bun-de Vânzare de Fundal Pânză Material de Cost-Eficiente , Ușor, Ușor de Ori & Carry Non impermeabil ,absorbant de Lumină, de Culoare Vie, Max.lungime: 300cm (10ft) fără Sudură

Oferim Servicii Personalizate

Te rog, Iartă-Ne, nu Ne Putem Afișa Toate Dimensiunile Pe Pagina De internet, Pentru că Știm Că Mulți Clienți Necesită Dimensiunea Și Modelul De Produse Personalizate.Dacă Aveți O Imagine, Putem Imprima, De Asemenea, Pentru Tine.Vă Rugăm Să Nu Ezitați Să Ne Contactați, Ne Va Satisface Cerințele Dumneavoastră.

FAQ

Q: Elemente Trimite prin pliat, nu va fi ridurile,Cum de a elimina ridurile?

O: 1) rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile, totul va fi ok. 2) de Căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.

Q: de Ce trebuie să plătească impozit?

A: Deoarece produsul este personalizat în funcție de cerințele clientului, Predarea timp de aproximativ 5 zile.În țările est-Asiatice sunt de aproximativ 10 zile de la livrare și aproximativ 10 zile în Asia de Sud-est.Statele Unite ale americii și Canada și țările Europene sunt aproximativ 11 zile.America de sud și țările Africane să ia aproximativ 30-40 de zile.Rusia este de aproximativ 10 zile.Timpul de livrare pentru insula este de aproximativ 40 de zile.

Ce este Inclus .cum de a repara fundalul?

Acesta Fundal Numai !utilizarea fundal sistem de sprijin și cleme pentru a bloca fundalul.

Ce este Inclus .cum de a repara fundalul?

Acesta Fundal Numai !utilizarea fundal sistem de sprijin și cleme pentru a bloca fundalul.

Culoarea Va Fi Un Pic Diferit

Vă rugăm să rețineți că fiecare monitor de calculator este calibrat în mod diferit.Culorile pot fi ușor diferite în persoană

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii