Originale Accesorii pentru camera Gopro hero3+ hero4 inel Obiectiv hero3+ hero4 Obiectiv inel de cauciuc transport gratuit

78.88lei

Etichete: hero3, cadru gopro hero 5, go pro hero3, hero4, gopro hero3, gopro comun, eliberare rapidă gopro, gopro hero4, session, acțiunea de montare.

SKU : u1321 Categorie:Camera Foto & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: pentru gopro hero3+ hero4
  • Pachet: Pachet 1
  • Tip: Caz
  • Material: Alte
  • Nume De Brand: FUNIPICA
  • Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca: hero3+ hero4

Sfaturi

1:vă rugăm să cumpărătorilor produse de cumpărare, confirma achiziție bună modelul, aspectul și descrierea imaginii este consistent de a cumpăra din nou, a constatat că modelul și imagini nu sunt de acord cu vânzătorul descriere, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a confirma în mod clar inainte de a cumpara, astfel încât să nu provoca o pierdere de timp și bani.

2: magazinul nostru vinde camere digitale, camera de mișcare, aeriene camera, camera cu toate accesoriile, dacă nu găsiți produsele de care ai nevoie în magazinul nostru, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți online, va vom ajuta cu toată inima ta și sufletul.

3:după vânzarea de piese de probleme de calitate, vă rugăm să contactați serviciul clienți on-line în primul rând, noi va oferim suport tehnic gratuit.Împreună rezolva probleme eșec.

4: după produse de cumpărare, să acorde o atenție aproape de informațiile de logistică, în timp util pentru poștală locală, trebuie să ia în persoană, în timp util pentru poștală locală, dacă nu în timp pentru poștală locală, va reveni în China, cumpărătorii vă rugăm să rețineți trebuie să monitorizeze îndeaproape informații logistică, în timp util, cu un singur număr la poșta locală, trebuie să trebuie să ia în timp util.

Originale Accesorii pentru camera Gopro hero3+ hero4 inel Obiectiv hero3+ hero4 Obiectiv inel de cauciuc transport gratuit

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii