Nou Stil Pentru Femei Lenjerie Sexy Uniforme Școlare Femeile Japoneze Uniforme Școlare Pur Costum De Marinar Sleepwear Halat De Lenjerie Erotica

52.10lei

Etichete: uniforma, japonia uniformă școlară, Japoneze marinar, tricou marinaresc, japoneze costum de marinar, marinar uniformă școlară, costum de marinar, rochie marinar, jk uniformă, cosplay marinar.

SKU : u131355 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • ARTICOL NR: QQBY060
  • Material: Ochiurilor de plasă + spandex
  • Nume De Brand: MU SHI ER YA
  • Ocazie: Cosplay,Pijamale, Petrecere,Petrecere
  • Stil: Lenjerie Sexy,Cosplay Uniformă
  • Sugestiv Sexual: No
  • Utilizare Specială: Îmbrăcăminte Exotic
  • Obscene Imagine: No
  • Culoare: albastru/rosu
  • Pachetul De Conținut: 1 x Topuri + 1 x Fusta + 1 x T-spate (Fara Ciorapi)
  • Dimensiune: One Size
  • Tip De Element: baby dolls uniforme de stewardesa
  • Caracteristică: Stilul marinaresc Lenjerie Student Uniformă

Nou Stil Pentru Femei Lenjerie Sexy Uniforme Școlare Femeile Japoneze Uniforme Școlare

Pur Costum De Marinar Sleepwear Halat De Lenjerie Erotica

100% de brand nou și de înaltă calitate • Gen: Sexy Adult/ Femei • Tip de Element:Baby Dolls

• Speciale De Utilizare:Îmbrăcăminte Exotic

• Cosplay: femei lenjerie sexy

• Material:poliester,spandex,bumbac,nailon

• Tip de element:Student uniforme • elemente Populare:ochiurilor de Plasă,Transparent • Culoare: Albastru/Rosu Conținutul Pachetului: 1 x Top + 1 x Fusta + 1 x T-spate (Fara Ciorapi)

Ps:elasticitate Mare;o mărime care se potrivește cele mai multe cifre.

dimensiune: unul mărime

Umăr lățime :38 cm

Bust: (72-96 de)cm

Lungime: 29cm

Lungime fusta: 30cm

Circumferinta taliei: (70-76)cm

Potrivit marime: S-L

Include:Topuri+ Fusta + T pantaloni

Note: 1. Vă rugăm să știu că acest produs nu contine ciorapi.

2. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia

ușor de imagini de produs, vă mulțumesc pentru mare sprijin și înțelegere fel.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Plata

1) Unpirsatumare.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestro Card de Debit, și transfer, prin intermediul băncilor.Pentru a afla mai multe despre metodele de plată pe Unpirsatumare.ro, vă rugăm să consultați http://help.Unpirsatumare.ro/payment_faq.html.

2) vă Rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda dvs., dacă este posibil.Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o în Unpirsatumare.ro,dacă vrei să te schimbi, vă rugăm să lăsați un mesaj, atunci când plasați comanda.

Transport

1) atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 2-5 zile după ce plata dvs. este complet verificat.

2) nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale (în special pentru china post air mail) din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Noice

1) Afectate de vreme ca lumina capacitatea de fotografiere, factori, cum ar fi,sau chiar o altă rezoluție de afișare, nu va fi o anumită culoare, nu pot fi evitate.

2) din Cauza de măsurare diferite gesturi, dimensiunea poate varia de 1~3 cm.

3) Pentru Rusia Clienți , vă rugăm să ne lăsați numele tău complet, altfel nu suntem responsabil pentru transportul coletului pierdut.Speranță pentru înțelegere.

După vânzarea de Politica

Orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți mesaje sau e-mail.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva.

Noi, de obicei, a verifica produsul inainte de livrare.Dacă ați primit un defect de produs, vă rugăm să ne oferi referitoare video sau imagini.Va vom trimite o altă piesă pentru gratuit, dacă are o problemă de calitate.

Dacă mărimea nu se potrivește, puteți returna produsul la noi pentru o înlocuire gratuită, dar cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare, sau vă putem oferi o reducere de 30% pentru a doua bucată cu dimensiunea corectă dacă vă păstrați-l.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne oferiți 5 stele ca o recompensă.Este foarte important să ne!

Dacă nu sunteți mulțumit, ne pare foarte rău pentru dumneavoastră nemulțumit de experiență în magazinul nostru.Vă rugăm să ne contactați la prima dată pentru a rezolva problema.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil

Va multumesc anticipat!Și bune produse în valoare de a împărtăși cu dumneavoastră prieteni, bine ati venit la magazinul nostru din nou.

Cum pot urmări meu parecl?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Există orice taxe vamale?Din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii