Negru si Visiniu Rochie de Bal Gotic Rochii de Mireasa fără Mâneci Scoop Spate Corset Dantela cu Margele Aplicatii Non Alb Rochiile de Mireasa

1 100.15lei 1 012.14lei

Etichete: gotic rochie, bling rochie de mireasa sirena, pufos roz rochie pentru copii, rochie de mireasa firls, corset iubita, alb negru rochie, rsvppap rochie de mireasa, negru rochie de mireasă, jacheta de iepure, corset de cristal.

SKU : u1309 Categorie:Nunti & Evenimente
Distribuiti:
Descriere

  • Element De Moda: vintage
  • Imagini Reale: No
  • Design Spate: Dantelă-Up
  • Nume De Brand: cecelle
  • Decolteu: SCOOP
  • Silueta: Rochie De Bal
  • Rochie De Mireasa Tesatura: Tul
  • Decor: Ștrasuri din mărgele
  • Pentru Femeile Gravide: No
  • Talia: Naturale
  • Origine: NC(de Origine)
  • Built-in Sutien: Da
  • Tip De Element: Rochii De Mireasa
  • Tren: Curtea De Tren
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Maneca Stil: Fără mâneci

Cecelle este o ramură de brand de NNINEBLUE Companie care a fost descoperit în 2008. După mai mulți ani de creștere rapidă, ne-am crescut de la o companie de rochii specializat în de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile rochii de mireasa, Rochii de domnisoare de Onoare, Mama de Rochii de Mireasa, Rochii Fetita cu Flori, Rochii de mireasa, de Seara Formale Rochii și alte Scurte Rochii de Partid, cum ar fi Rochii de Cocktail, Rochii de Absolvire, Bal Rochii și așa mai departe.Noi folosim doar materiale de calitate de top dedicate handmade manopera pentru a crea rochia de vis pentru ziua ta speciala.Fiecare dintre rochiile noastre este verificat cu atenție înainte de a fi trimis la client.Cu excepția rochii in magazinul nostru, avem, de asemenea, servicii de design personalizat, ne puteți trimite fotografii sau link-uri pentru rochie vă place, vă vom oferi un citat în 12 ore.Chat cu serviciul clienti, tu nu va uita niciodată cum profesională nostru de servicii pentru clienti doamna!

1. Pretul este doar pentru rochie în sine, orice accesoriu din poze nu vine cu rochia, dacă doriți să comandați împreună cu rochia, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

2. Atunci când plasați comanda, vă rugăm să scrie nunta ta sau un eveniment data în remarcând cutie , astfel încât să putem estima dacă putem să-l primească în timp.

3. Orice rochie poate fi personalizat-a făcut în ambele dimensiuni standard și dimensiuni personalizate.Dacă doriți să comandați personalizat dimensiunea rochie, vă rugăm să alegeți o dimensiune standard pentru a lasa pentru a merge prin, apoi scrie toate măsurătorile în remarcând cutie sau trimite-ne prin mesaj.

4. Aproape toate rochiile noastre pot fi personalizate în culorile din graficul de culori, vă rugăm să scrieți numărul de culoare în remarcând cutie.Dacă nu sunteți sigur care este culoarea pe care doriți, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.

5. Pentru plus dimensiune rochii, nu va fi de $19-49 dolari plus dimensiune taxa , depinde de complexitatea rochiei.

6. O ușoară diferență de culoare ar putea exista,nu putem garanta cel real rochie de culoarea va fi exact la fel ca la imagini on-line.Și nu vom accepta plîngi. de diferență de culoare.

7. Face rochia durează aproximativ 7-15 zile lucrătoare , se poate mai mult sau mai puțin, în funcție de complexitatea rochiei.Foarte comandă urgentă, vă rugăm să întrebați cu clientul pe primul serviciu.

8. Putem trimite mostre de culori inainte de a comanda , clienții au nevoie pentru a-mi permite $25 costul de transport maritim (rapid metoda de transport maritim) sau 15 dolari (lent metoda de transport maritim).

9. Prețul nu include nici un impozit, dacă există fiscale, atunci când pachetul este in trecere vamal de țară, vă rugăm să coopereze compania de transport maritim pentru a aranja vămuire, dacă există orice taxe vamale, ar trebui să fie asigurată de către cumpărător.Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare.

10. Pentru clienții Brazilia,atunci când plasați comanda,vă rugăm să scrie, de asemenea, numarul CPF în remarcând cutie sau trimitand un mesaj la noi.

Uneori, îți place o rochie, dar cred că va fi mai bine cu o lungime diferită sau decolteu...Cecelle este fericit de a face visul in realitate.Bazat pe un stil de rochie vrei, putem face cele mai multe dintre modificările dorite gratuit, unele alte modificări va costa un pic in plus.Dacă doriți să efectuați modificări pe rochie, te rog trimite anchetă la serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în 12 ore.

Cecelle compania nu numai de vânzare cu amănuntul de afaceri, dar, de asemenea, en-gros.Dacă sunteți un angrosist, suntem fericiți pentru a menține o relație pe termen lung, prin furnizarea de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile prețuri en-gros rochii.Sau daca ai doar un individ, dar doresc să cumpere mai multe rochii, de asemenea, vă puteți bucura de prețul en-gros.Vă rugăm să solicitați de client service pentru a obține mai multe informații despre en-gros.

Dacă nu există nici o problemă cu produsul primit, vă rugăm să ne trimiteți mesaje în termen de 7 zile de la primirea element cu o explicație de defecte și imagini pentru a arăta defectele.Serviciul nostru clienți vă va răspunde în 12 ore pentru a vă ajuta să rezolve problema cât mai curând posibil.Orice întârziere se plânge nu va fi rezolvată.

Aproape toate rochiile noastre sunt făcute la comandă, acest lucru înseamnă rochia a fost făcută în dimensiune și culoare.Este greu să-l revândă pentru oricine dacă-l întoarcă.Ne petrecem prea mult timp și bani pentru a face o rochie special pentru tine, astfel încât pentru orice reveni, nu va fi de 40% din rochie preț taxa de repopulare și clienții vor trebui să-și permit costul de transport maritim pentru a trimite înapoi.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii