Ciclism spate cu LED-uri Lămpi de Biciclete Inteligent de iluminare din Spate IPX6 Impermeabil USB Reîncărcabilă în aer liber Ciclu de Ciclism de Divertisment

43.55lei 30.93lei

Etichete: bicicleta frane lumini, bicicleta bile lumini, moto bike lumini, glo lumini de biciclete, încuietori biciclete lumini, mari lumini de biciclete, traducerea lumini de biciclete, coșul bicicletei lumini, ant lumini de biciclete, mari lumini de biciclete.

SKU : u1279 Categorie:Accesorii Pentru Biciclete
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: Bicicleta
  • Montare De Plasament: Cadru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Alimentare: Baterie
  • Certificare: NICI unul

Biciclete inteligent de iluminare din Spate, 5 Moduri de Ciclism a CONDUS Lampă spate, IPX6 Impermeabil USB Reîncărcabilă, pentru semnalizare Lanterna Bicicleta

Descriere:

Noile Biciclete Inteligent Stop: Reîncărcabilă (port USB) si rezistent la apa (IPX6), a fost mult îmbunătățit în răspuns la defecte de alte produse de pe piață, și are o durată intermitent modul bicicletă.Nu numai lumini pentru biciclete, dar, de asemenea, utilizat ca casca, lumini, rucsac lumini, scuter lumini, scaun cu rotile lumini.

Caracteristică:

1. Modul inteligent: noul biciclete coada lumina inteligent poate controla intensitatea luminii în funcție de mediul înconjurător, care este convenabil pentru tine de a utiliza diferite moduri de lumina în diferite medii.

2. Baterie de mare Capacitate: USB Reîncărcabilă, baterie de mare capacitate de stocare, de așteptare de stat poate fi de până la 4 ani, timp modul de lumină de până la 6 ore, modul intermitent până la 12 ore.

3. Puterea de Afișare: în Funcție de utilizare, puterea va afișa patru moduri de putere: 25%, 50%, 75%, și 100%.Puteți încărca în timp, pentru a evita probleme, cum ar fi nici o putere atunci când se utilizează.

4. Super-rezistent la apa Performanță: Cel mai înalt nivel rezistent la apa IPX6 de biciclete stopurile de pe piață, LED-ul este conceput pentru a fi rezistent la apă și impermeabil, și este rezistent la vreme rea.

5. Funcția memento: Când sunteți de echitatie, de cotitură la stânga, la dreapta, și de frânare de urgență, se va aprinde automat pentru a reaminti alte vehicule în cea mai mare măsură.Dacă vei cădea și se va aprinde automat pentru a proteja Siguranța dumneavoastră. 5 Moduri de Lucru: Timp modul de lumină, modul intermitent, modul de respirație, dublu modul bliț, modul automat, indiferent dacă este zi sau noapte, indiferent dacă acesta este de lungă distanță cu bicicleta sau echipa de călătorie, aplicabile moduri pentru tine de a utiliza.

Caietul de sarcini:

Material: PC

Dimensiuni: 72 X 44 X 50mm/2.83 X 1.73 X 1.97"

Capacitate baterie: 900mAh

Timp De Încărcare: Aproximativ 3 Ore

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Biciclete Coada Lumina

1 X Cablu USB

1 X Manual

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii