Palarioare pentru nunti vânzare fierbinte nou stil boho perla de nunta mireasa banda de păr accesorii de mireasa cununa chapeau mariage femme

24.91lei 23.66lei

Etichete: sr2ez, minge de vin, coroana frizură, Forma, coroană de flori pentru păr, colaj bandă de mascare, ursuz, cristal flori tiara, parul facinator weddig, coroana de mireasa.

SKU : u12463 Categorie:Nunti & Evenimente
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Bandă de susținere
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele Departamentului: Adult
  • Material: Metal
  • Nume De Brand: La estrella de mar
  • Numărul De Model: HLTD-25

★★★ Generale metode de întreținere pentru bijuterii ★★★ atâta timp Cât aliaj de bijuterii este întreținute în mod corespunzător, aceasta nu va dispărea cu ușurință! 1: Bijuterii este de multe ori înlocuit.Încercați să nu să-l poarte pentru o lungă perioadă de timp.În vară dogoritor, bijuterii de placare vor fi expuse la sudoare pentru o lungă perioadă de timp, care este ușor să se erodeze.Vă puteți pregăti mai multe bijuterii pentru înlocuire frecventă. 2: nu purta cristal sau stras incrustate cu bijuterii direct în baie, vase sau înot stratul De acoperire este corodat și decolorate. 3: Coliziune este ușor pentru a freca flori, de stocare ar trebui să fie atent, în general, nu magazin în acid sau alcalin sau mediu umed.Ștergeți uscat cu o cârpă uscată înainte de depozitare.Nu se suprapun cu bijuterii.Acestea pot fi separate cu pungi de ambalare.Pune-l sigilat într-o cutie de bijuterii, atunci când nu poartă, sau pune un desicant în caseta de bijuterii. 4: Dacă palma amprente sau pete de ulei sunt imprimate pe suprafața de bijuterii, puteți ușor de a șterge praful cu o cârpă moale și fără păr pânză 5. Unele bijuterii pot fi acoperite uniform cu lac de unghii incolor pe suprafață, principiul este ca aplicarea unui film protector la element, bijuterii interfața este ușor pentru a fi purtat, aveți nevoie să se aplice câteva mai multe straturi pentru a consolida protecția, retenție de culoare, lac de unghii După aplicație, încercați să-l pună pe timp de 1-2 zile înainte de a purta.Desigur, această metodă este limitată în timp.După lac de unghii iese, acesta trebuie să fie reaplicat.Nu-i da acestuia posibilitatea de a re-contact aer.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii