1buc Curățare Perie de Unghii Instrumente de Fișier Unghii Îngrijire Manichiura Pedichiura Moale Elimina Praful Unghi Mic Curat Perie pentru unghii îngrijire

11.79lei 8.26lei

Etichete: hirundo praf, perie de curatare, gri de praf, perie de curatare, unghii perie husă, negru de unghii arta perie, polizor unghiular suport, unghiile conductoarele, praf, perie de curatare unghii, machiaj brusher, mini unghii arta perie, pentru polizor sta.

SKU : u1241 Categorie:Nails Art & Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Dimensiune: 6.2*4.5cm
  • Material: Plastic
  • Tip De Element: Perie De Unghii
  • Numărul De Model: FC0002

Caietul de sarcini:

Cantitate: 1 Buc

Material:Plastic& Fibre Artificiale

Culoare: Ca imagine arată

Conținutul Pachetului :

1 Buc Unghii Perie De Curățare

Instrucțiuni:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Ușor de utilizat și convenabil pentru a transporta.

Este potrivit pentru unghii profesionale utilizarea centrului spa sau acasă cosmetice de zi cu zi de a face sus

Pentru a curăța praful, cel mai bun după depunerea/înainte de șlefuire și polizare

Despre plata:

1) Înainte de plată, vă Rugăm să verificați și asigurați-vă că adresa de Livrare și informații de contact sunt corecte.Dacă nu, vă rugăm să le corecteze înainte de plată.

2) vă mulțumim pentru mesaj în plată notă dacă aveți orice cereri speciale în culoare, dimensiune etc. în timp ce a face o comanda.

Despre Livrare:

1.Am expediat în întreaga Lume.Coletele vor fi expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este finalizată.Și nici de metoda noastra de transport va avea un număr de urmărire (inclusiv cel de liber metoda de transport maritim), astfel încât să puteți obține transport staus cu ușurință.

2. Timpul de livrare depinde de destinație și de mulți alți factori.Aceasta poate dura până la 35 de zile pentru un colet pentru a ajunge la unele țări.Dacă doriți un mod mai rapid de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. De transport maritim poate fi influențată de sărbători, evenimente și alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

4. Dacă nu puteți accepta aparent de mult timp de transport maritim, vă rugăm să plasați o comandă în mod deliberat.Nu vrem pentru a obține un negativ sau neutru sau un nivel scăzut DSR scor doar pentru transport.

5. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Service & Feedback:

1) oferim servicii de înaltă pentru toți clienții noștri.Orice întrebare de la clientul nostru va fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Deci, dacă aveți orice întrebare despre produsele sau serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

2) scopul Nostru este de a oferi înalt Nivel de Servicii pentru Clienți.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme înainte sau după plata.Deci, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un satisfăcut de răspuns și rezoluție.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați un feedback negativ, fără a cere nici un ajutor.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Amina Rasul  — 

    The brush is perfect. I recommend. Thank you, seller :)

  • Ftalltheway  — 

    Super soft brush

  • Litti1994  — 

    I like them all thanks