NF Sex Produsele Inel de Penis jucarii Sexuale pentru Bărbați Intarziere Ejaculare Silicon de Blocare de Castitate pentru Penis Sleeve Penis Inel 3 buc/set

8.18lei 6.56lei

Etichete: al meu jucării sexuale, scrot tortură, castitatea nub, jucărie sexuală, membru maneca, 5 sex inel, peni inel, centura de castitate, întârziere sex, silicon moale de castitate.

SKU : u12374 Categorie:Jucarii Sexuale
Distribuiti:
Descriere

  • Obscene Imagine: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: YUKUI
  • Sugestiv Sexual: No
  • Material: Silicon

modname=ckeditor Caracteristică: 100% de brand nou și de înaltă calitate Funcția: inhiba Eficient ejaculare, fizic ajuta la ridicarea Super elastic si elastic, confortabil de purtat, Poate fi folosit cu prezervative sau singur Aduce o mai cuprinzătoare și mai satisfăcătoare experiență sexuală pentru iubitorii și cupluri Un set contine: 3 bucati de Culoare: negru, alb Material: Silicon Dimensiune: așa cum se arată Garanție de Confidențialitate: intimitatea Ta este foarte importanta pentru noi.Și-un ambalaj discret vă permite să magazin cu încredere, singura persoană care știe conținutul ambalajului este de tine!Pachetul Inclus: 1 set (3 penis inele)

1. Wordwide de transport maritim. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare. 4. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii