Silicon Brățară Brățară de Mână Dozator de Dezinfectant Sub-ambalare Portabil Dezinfectant Distribuitor de Pompe.

3.65lei

Etichete: dantela tricouri diy tinuta, incadrati 6 19 ghidul utilizatorului, mirroe dormitor dulap, scrisoare colier celine, koda octavia 2007 înapoi, butonul manetei de reno laguna, rochie din dantela femei flare, pijamale desene manga, coperta din piele cheie c hr.

SKU : u1201 Categorie:Produse De Baie
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Silicon

【INOVATOARE de DESIGN】 - Doar umple camera cu brand-ul preferat de Dezinfectant lichid sau gel folosind condiția reîncărcabile de sticlă și capac; design inovator va asigura lichid vine doar atunci când ai nevoie de ea.

【PORTABIL】- Curea în jurul încheietura mâinii sau clip la rucsac și se distribuie o cantitate mică de dezinfectant gel atunci când ai nevoie de ea; Un dezinfectant sticlă atunci când trebuie să te duci.

【REUTILIZAREA & PRACTIC】- Această călătorie mână sanitizer bratara poate fi umplut de peste si peste din nou, cu orice brand Dezinfectant; Drăguț de design face mai elegant și funcțional.

【MULTIFUNCȚIONAL】- Reîncărcabile din Silicon Bratara nu numai că Poate Fi Umplut Cu Dezinfectant de mâini , dar, de asemenea, de protecție Solară, Creme.Clip pe o geanta sau curea pentru agățat un breloc.Oferă Un Mod Ușor Și Convenabil Pentru a curăța Mâinile Pe drum.

【ADULȚI/COPII UNISEX】- curea Ajustabilă îl face ideal pentru băieți și fete, bărbați și femei.Copiii pot folosi pentru înapoi la școală, vacanțe și excursii la magazin; Adulții pot folosi la birou, la cumpărături, și oriunde spălat pe mâini.

Caracteristică:

1.Material: Silicon TPU (Termoplastic Poliuretan)

2.Dimensiune: Adulti Unisex - O Mărime Se Potrivește Tuturor

3.Instrucțiuni de curățare: Spălați cu săpun, apă caldă și umple

4.Flexibil, durabil si buna la touchs

Descriere:

1.Este lavabil, rewearable și vine cu doua capace, unul pentru vrac lichide și alte lichide geluri.

2.La 8mm orificiu de umplere este suficient de larg pentru a găzdui cele mai multe produse burlane

3.Completați cu lichid de alegere și apăsați pe bratara logo-ul să renunțe la timpul tău liber.

4.Face cadoul perfect pentru tine si cei dragi.

5.Acest lucru este perfect pentru cei care călătoresc, lucrează în sănătate, industriile de servicii, și doar despre oricine altcineva.

CUM SĂ UTILIZAȚI:

1: UMPLE PRODUS -- pur și Simplu ridicați umple capacul și introduceți dezinfectant de mâini, loțiune sau produsul de alegerea ta în trupa lui refill capac.Închideți ferm capacul atunci când este plin.

2: DISTRIBUI LICHID -- Să renunțe, strange partea de sus a dvs. de suma dorită.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii