Joc de Mini Player 3.0 inch Ecran de Buzunar, Consola de jocuri 1020mAh Baterie Reîncărcabilă 800 Clasic FC Jocuri pentru Copii Adulți

90.34lei 63.23lei

Etichete: steagul illuminati, gradina de buzunar, fcs fin, moneda inteligenta, planta de buzunar, joc de buzunar, md, instrument de buzunar, fc retro, fc joc.

SKU : u1186 Categorie:Jocuri Video
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Timp Proprietarul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pachet: No
  • Numărul De Model: YXJ0064
  • Certificare: NICI unul

Built-in de 800 de Super-Jocuri Clasice

Built-in de 800 retro jocuri FC într-o singură consolă, inclusiv 2D, sport, curse, impuscaturi, jocuri de luptă.Să jucați jocuri fără repetarea în fiecare zi, și aduce înapoi amintirile tale din copilărie având distractiv de a juca jocuri.

Baterie Reîncărcabilă

Built-in de 1020mAh capacitate baterie reîncărcabilă litiu, care suportă până la 6-7 ore de joc timp de joc după ce a fost încărcat complet.Adu-l cu tine în timpul unei călătorii de afaceri, de călătorie, camping sau alte activitati in aer liber, făcându-ți timp fragmentat nu plictisitoare.

Superb Portabilitate

Compact și ușor, să-l cu tine pe drum spre locul de muncă, timp liber, cea mai buna alegere pentru relaxare-vă.Juca oricând și oriunde, bucurați-vă de distracție de tren, avion, camp, sau de călătorie.

Un Cadou De Neuitat

De joc este un copil al naturii și nimic nu este mai bun decât o jucărie, care permite copilului să se bucure de joc.Împărtășiți copii distractiv de copilărie.

Detalii Produs

Opțiuni De Culoare

Albastru

Verde

Galben

Gri

Roz

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii