FM25C160B-GTR FM25C160BG SOP8

18.68lei

Etichete: accesorii superbe instrumente de reparare kituri, noi o w home articole de îmbrăcăminte pentru copii blugi, noua toamna stiluri de pantofi casual din piele, noi toamna și haine de iarnă jachete, dimensiune ecran: 5.45 inch telefoane mobile, cadouri pentru părinți digitale ceasuri de mana, de anul nou calități înot mănuși de scufundări, și despre non pantofi casual din piele, noi o w elemente produsele pentru albirea dinților.

SKU : u1172 Categorie:Echipamente Electrice Și Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Sursa De Alimentare: AC
  • Utilizare: Scop General
  • Tensiune: 240V
  • Numărul De Model: no
  • Teoria: Releu De Tensiune
  • Contact Sarcină: De Mare Putere
  • Proteja Caracteristică: Sigilat

Sfaturi: apariția recentă a unui lot de persoane folosind software-ul de copiere copil, ne va fi de plângeri în cele din urmă, magazinul nostru numele"Shenzhen Heng sursa de Comerț electronic", în Wang,"Huntington sursă Electronică" în Taobao numai asta, nici magazine, în scopul de a evita pierderile, vă rugăm să identificat cu atenție, astfel încât să nu fie înșelați!

Bine ati venit la patrona

Prin intermediul 888 de yuani de transport gratuit Expres pentru Yuantong și alte curierat 900 de yuani Transport Gratuit

(SF, cu excepția dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă Mulțumesc!

De când ne desfășurăm activitatea în componente electronice rasa foarte mult, nu unul câte unul incarca, dacă sunteți în magazinul nostru puteți găsi modelul dorit, vă rugăm să ne contactați, vom fi foarte curând pentru a vă oferi.

Profesionale sprijinirea IC: electrocasnice IC, mașină IC, comunicare IC, IC și alte componente electronice

Pachet: SMD( POS), direct plug( BAIE), patru (QFP), triodă, diode, module, PLCC

Acest magazin pentru a sprijini cu un singur Tot :alimentare IC,rezistor condensator inductoare, switch-uri, USB, prize ,două triodes,optice de cuplare serie, IC componente electronice etc.

1. Datorită cumpărătorilor de a achiziționa elementul de timp, pentru primirea de bunuri de timp pe diferite cerințe, plus provincie și în afara provinciei primirii mărfurilor de greutate și timp este diferit, diferit Compania Expres viteza de livrare este, de asemenea, diferite, astfel încât specifice de transport pret te rog cumpărători înainte de a face primul contact, ne sunt implicit de păr prin Curierat rapid Z T O , a continuat produse grele preferat Deppon Exprime și să treacă de Curierat, urgent transport pentru SF Express, transport de plătit taxă, imbatranire comparație este garantat, așa cum este descris mai sus Exprima mai puțin decât sau alte circumstanțe nevoie pentru a schimba pentru alt curier va rugam sa ne contactati.

2 . Din cauza la același tip de componentă electronică modele de producător este, uneori, un număr de producători, și, uneori, data de producție este, de asemenea, mai mult, astfel încât imaginile sunt numai pentru referință, în general, numai producătorii oferă o imagine de cumpărători de referință, uneori, o mică parte a modelului în cazul în care livrarea nu poate fi în conformitate cu poze de la producatori transporturile, desigur, dacă timpul vă permite, de asemenea, vom prompt cu clienții descrise în mod clar, astfel încât cumpărătorul în cazul în care elementele de cerințe mai stricte, te rog in cumpararea de element va avea un sufix sau producătorii și alte cerințe speciale, vă rugăm să discutați cu un client service descriere sau in comentarii pe declarații scrise, în scopul de a satisface nevoile clienților.

3. Despre cumpărător să semneze pentru pachet: fiecare pachet este o fiabile și sigure mod de ambalare este bun, dar, uneori, firma de curierat e greu de livrare va provoca componente lipsește sau deteriorat. Pierderea rezultată poate cere firma de curierat pot fi compensate. Semn, dacă veți găsi pachet deteriorat în pielea goală în interiorul componente electronice, vă rugăm să asigurați-vă că cu atenție de inspecție. Cumpărătorii de inspecție, te rog control achiziționarea de model și dacă numărul este incorect și pachetul este deteriorat, vă rugăm să fața locului refuza, apoi, în conformitate cu ordinul Expres de transport maritim pe partea de telefon pentru a ne contacta, pentru procesul nostru.

4. Despre plata: cu PayPal prieteni va rog plată directă. Provincia Guangdong poate fi numerar la livrare, de exemplu, cu companiile de curierat colectarea de bani pentru. Nu există nici Alipay prietenii ne pot contacta prin intermediul altor platforme de tranzacționare sau transfer direct în contul nostru Bancar, plată este primit imediat de livrare, există inregistrarile discutiilor poate fi dovedit, puteți fi siguri! Vă rugăm să vă remitențe va fi adresa de livrare, numele, numărul de telefon și suma de transfer și doriți să copilul modele trimis la noi, așa că ne-am corectă și la timp a transportului.

5.售后服务:收到货物后如果有任何问题请先联系本店铺 ,我们会及时给您解决办法,非在本店铺购买的元件和已上机焊接,剪脚或因买家操作失误等其它人为原因导致元件烧坏,以及在寄回途中因包装不牢固而破损,本店铺将不给予调换,非质量问题换货的运费一律由买家负责。

亲,收到货后,请别忘了收藏小店噢,并给个好评+店铺满分的评价哦,客户之上, 亨源电子, 你的满意我们的追求。

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii