15/12Pcs prelucrare a Lemnului, Freze 12,7 mm Coadă din Carbură Router Pic De Tăietor de Lemn Gravura Instrumente de Tăiere de Carbură de Wolfram

41.47lei 28.60lei

Etichete: houston tricouri texani, housse sansung galaxy, plastic abs mazda rx8, mchf copii cutii de pranz, de lux, servicii de masa, housse scaun electric, pijama confortabila polyvore, de lux diper sac etsy, coș de cumpărături elegant.

SKU : u11657 Categorie:Mașini-Unelte Și Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Lungimea Totală: 12,7 mm
  • Certificare: NICI unul
  • Tip: End Mill
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 12,7 mm
  • Diametru: 12,7 mm

Caracteristici:

-Realizate din materiale de înaltă calitate, rezistent la utilizare.Cu 15 /12included piese, acest kit este mare pentru multiple utilizări. -Super tare material de aliaj, rezistent lama, durată lungă de viață. -Freze pentru a felie fără probleme în stoc producerea curat, splinter gratuit. -Suprafata vopsea spray tratament, frumoasa, rezistenta la rugina si coroziune. -Lama este ascuțită, ușor de tăiat, ascuțite rezistență la uzură, tăiere fără probleme. -Carbură cu un nou proces de tratament termic coadă sprijini acest set de biți în heavy-duty și durabilitate maximă. -Precis prelucrate carbură de curat și precis tăiere, cioplire pentru toate tipurile de material lemnos. -Este perfect pentru prelucrarea lemnului, tăiate, tăiere, cioplire, nervurile de lemn proiecte, și ideal pentru dulgheri și pasionaților de toate nivelurile de experienta.

Caietul de sarcini:

Aplicație: Pentru Prelucrarea Lemnului Material: carbura de Tungsten Culoarea pic: Rosu Diametrul tijei: 12,7 mm (1/2") Potrivit publicul: Incepatori, profesională tâmplari și DIYers Ambalare: O cutie de lemn Tipuri de:15 piese cu cutie,12 piese cu cutie, 15 de bucăți fără cutie,12 bucati fara cutie,Singură cutie

Pachetul Inclus:

15 piese cu cutie 12 piese cu cutie 15 bucăți fără cutie 12 bucăți fără cutie Singură cutie (Așa cum se arată în imagine, vă rugăm să verificați imaginea inainte de a cumpara)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii