200 de Seturi franceză Acrilice Artificiale, False Nails Salon PRO Naturale Acoperi Complet False, Nail Art Sfaturi

539.70lei

Etichete: salopete de câini tmall, salopete combinason, laptop cazul hp15 bs, salopete copii iepuras, salopete 110 toamna, salopete băiat de 116 cm, salopete anti-flacără, cuptor în condiții de siguranță tigaie de sticlă, cuptor cu schimbător de căldură.

SKU : u11630 Categorie:Nails Art & Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: ATP0027BN004NTW
  • Ambalare: 10 Mărimi x 10 buc 100buc/cutie pvc/sac cu bule; 200box/cutie
  • Unghii Lățime: ca imagine 0-9 zece dimensiuni diferite
  • Pre-Proiectate: No
  • Cerere: nail art
  • Tip: Plin Sfaturi De Unghii
  • Tip De Element: Unghii False
  • Cantitatea: 100buc/cutie; 200box/cutie
  • Stil: Scurt, Plin De Acoperire De Salon De Unghii Sfaturi
  • Certificare: CE
  • Material: Acril
  • Dimensiune: 10 different sized suitable for most finger size
  • Culoare: Naturale / Bej ca Imagine ( Clar, Alb)
  • Caracteristică: acoperire completă
  • Lungimea Unghiilor: ca imagine 0-9 zece dimensiuni diferite

Naturale Acoperi Complet False, Nail Art Sfaturi 200 De Seturi Franceză Acrilice Artificiale, False Nails Salon

Detalii de Preț Vrac: / lot (>2 lot ) Cantitate (mult) Preț (Pe set) Timpul de Prelucrare 1 $ 130.00 3 Zile 2 $ 113.10 5 Zile 3 - MAX (Pentru a Mari) se Referă la intrebare acum.dacă aveți nevoie pentru a ajusta prețul, vă rugăm să ne contactați, multumesc!

De Vânzare la cald 100buc Acrilic Nail Art Salon de sfaturi de unghii Naturale - Full Acoperire Articol Nr: ATP0027BN004NTW Material: O calitate ABS plastic virgin Design: franceză Scurt, Plin de Acoperire de Salon de Unghii Sfaturi Dimensiune: Vine cu 10 de diferite dimensiuni (0-9) 10 Buc fiecare, potrivite pentru cele mai multe dimensiune deget.Ambalare: 10 Mărimi x 10 buc, 100buc/cutie pvc/opp sac, 200box/cutie sau personalizate Ideal, Scop: Pentru salon de unghii proprietari, tehnicieni de unghii, artiști și mobile tehnicieni de unghii.Caracteristică: Pentru profesionale de alungirea unghiilor si Nail Art, pictura design.Potrivit pentru utilizarea cu Unghii cu Gel, Acril sau Fibră de Sticlă aplicații.Netedă și ușor de pus și elimina.Păstrați de zi cu zi flash!Notă: a se Păstra departe de copii.Site-ul: Angro: www.alltopnail.com

Pentru mici sau probă: www.alltopnailart.com; Unpirsatumare.ro/store/714889; www.goeastbuy.com Orice model poate fi realizat dacă aveți alte solicitări speciale.Bine ati venit la întreba!

1) A_Grade Calitate ABS Plastic, cele mai Noi și non-toxicl, pentru a realiza standard de siguranță pentru statele UNITE ale americii și pe piața Europeană

2) Aplicare: salon de unghii proprietari, tehnicieni de unghii, artiști și mobile tehnicieni de unghii., și așa mai departe.E util și convenabil.

Produs verde, în funcție de cerința clientului (artificial sfaturi de unghii - unghii false tips).

1. Producător profesionale de sfaturi de unghii pentru unghii

2. Preț competitiv, de înaltă calitate, diverse modele pentru tine de a alege

3. Customed design sunt binevenite

4. Livrare rapida

5. OEM sau ODM sunt binevenite

6. Timp de plumb:10-15days

7. Pentru mixtă este acceptat

8. Echipa puternica de muncă

9. Livrarea la timp și de bună servicii post vânzare

10. Proba este avaliable

suntem specializati in proiectarea, fabricarea și exportul de sfaturi de unghii, decoratiuni de arta unghiilor, nail art pensule, nail art unelte și lămpi UV, nail art bastoane&felii, nail art matrite, unghii fișiere, nail art cutii, ect.Diferite dimensiuni, culori, stiluri sunt disponibile, client desene sau modele sunt binevenite.

va garantam pentru a furniza cel mai bun pret, cea mai buna calitate cel mai bun de livrare și cele mai bune servicii.

așteptăm cu nerăbdare să primesc atentie de la tine.

Scurt Design Plin De Acoperire De Unghii Sfaturi

- ATP0027BN004NTW

Mult Design Plin De Acoperire De Unghii Sfaturi

- ATP0027BN001NTW

Scopul:

* En-gros & Picătură de transport maritim sunt atât de acceptabil.

* Pentru mai Mare comanda, va vom oferi o mai bună reducere.

* Dacă există orice întrebare sau problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face tot posibilul pentru a vă servi.Plata: în principal, Există cinci moduri diferite puteți plăti pentru comenzi: 1.western union; 3.carduri de credit; 4.transfer bancar;

5.moneygram;

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin orice modalități preferați,prin e-mail,MSN,SKYPE, noastre de vânzări on-line,telefon,etc..

1) Plata prin western union:

Este foarte convenabil de a plati prin western union, pentru că putem primi plata în termen de 5 minute și trimite coletul rapid.De asemenea, în unele zone, comisia pentru western union este mai mic.

Atenționare SPECIALĂ: Dupa ce ai facut plata prin western union, vă rugăm să vă rugăm să ne comunicați următoarele informații:

o.MTCN-ul(money transfer control number);

b.Numele expeditorului;

c.Transfer Țară;

d.Suma de Transfer.

Și, de asemenea, vă rugăm să asigurați-vă că ați pus chiar informații cu privire la western union proiect de lege, cum ar fi prenumele, numele mijlociu și numele de familie.Acest lucru este important.Uneori, unele informații pe care le scrie pentru locale birou western union nu se potrivesc cu ale noastre.

Dorim să reamintim tuturor clienților că ei sunt responsabili pentru toate western union local, taxele de manipulare, sau ne va reuși să livreze articole.

Noastre western union detalii va fi indicat pe Factura Proforma. 3) Plata prin Carduri de Credit: GSPAY oferă un card de credit gateway de plată, permițându-vă pentru a șterge toate cardurile de credit majore împotriva prețuri foarte competitive.Noi oferim fiabile Servicii de Cont de Comerciant.Dacă utilizați GSPAY va beneficia de o substanțială creștere a vânzărilor, precum și costuri mai mici.GSPAY oferă aceste soluții în pachete integrate, care va ajusta perfect cerințelor companiei dumneavoastră, în orice domeniu de activitate.Avem procese pentru ambele scăzut de risc și de mare risc conturi de comerciant.Ne-am stabilit ratele determinate de tipul de afacere. "Risc scăzut" afaceri, cum ar fi web hosting se califica pentru o rată mai mică, întrucât un "risc Ridicat" de afaceri, cum ar fi farmacie cont de comerciant au rate mai mari.O afacere este, în general, clasificate ca fiind de mare risc atunci când ambele sale chargeback potențiale și probabilitatea ca acesta va închide porțile și dispar peste noapte, sunt considerate de mare bazat pe istoria acestui tip de afaceri.Dacă o afacere este considerat cu risc ridicat de GSPAY și băncile noastre depinde de multe variabile.Pentru volum mare de comercianți noi oferim XML API interfață directă pentru tranzacțiile cu carduri de credit de prelucrare. 4) Plata prin transfer bancar:

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii