60cm x 90cm Grila Fagure Pentru Studio Foto Softbox

55.63lei 42.26lei

Etichete: neewer softbox, mare studio softbox, adânc softbox, toile studio, pentru studio foto softbox, bowens softbox grila, grila de tip fagure, negru și alb pentru barbati, profoto softbox grila, fotografii de studio.

SKU : u11477 Categorie:Camera Foto & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Locul de Origine: China
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: CY
  • Numărul De Model: Softbox Grila
  • Material: Nailon
  • este personalizat: No
  • Dimensiune: 23.6inx35.4in 60cmx90cm

Bine ati venit la Ying Nuo Fotografice Accesoriu Limited Magazin,există multe stiluri diferite de echipamente fotografice la vanzare!!!!!!!!! 60cmx90cm de Înaltă Calitate Nailon Grilă Pentru Studio Acest Softbox este o înaltă calitate Nailon Grilă pentru 60x90cm Studio Softbox.Este folosit pentru a oferi mai multă lumină de control.Acesta poate fi folosit în special pentru a lumina subiectul doar și pentru a controla verse pe prim-plan, fundal, tavan sau aparat de fotografiat lentilă.Este completarea perfectă pentru studio si stroboscoape.Observație: Această grilă va funcționa doar în cazul în softbox suport Grila.La softbox nu este inclus.Pachetul Contine: Nailon Grilă pentru Softbox 60x90cm x 1buc.

Transport & Livrate vă Rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere.Noi nu vom fi responsabili pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.Dacă aveți nevoie exprima de transport maritim,vă rugăm să ne contactați prin mesaj înainte de a cumpăra.Plus taxele de transport maritim va fi taxat pentru express.Dacă alegeți dhl, ups, ems, vă rugăm să confirmați adresa și numărul de Telefon este corect!!!Noi nu va fi responsabil pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

PLATA

Acceptam Alipay,Western Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

TERMENI SI POLITICA

Politica de returnare 1 pentru a reveni un element trebuie să ne contactați și să ia fotografii de produs pentru a arăta în mod clar orice daune sau aspecte neobișnuite ale acestuia. 2Approved de returnare vor fi supuse unei inspecții la sosire.Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală, cu tot ambalajul original. 3Warranty nu acoperă element defectele cauzate de abuz.(de exemplu.fizice sau deteriorare cu lichid). 4All taxele de transport și manipulare sunt non-rambursabile. 5Return costurile de livrare sunt responsabilitatea Cumpărătorului.Vom acoperi costul de a trimite înlocuitor /elementele reparate. 6Within 7 zile de la primirea produselor ,ne oferă un no-hassle 7 zile de schimb/înlocuiți numai dacă elementele se dovedesc a fi defecte de producător.FEEDBACK-ul trebuie să se bazeze pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le aveți,și va face tot posibilul pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Noi vă va ajuta să rezolve problema.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii