ROSALIND Gel lac de Unghii Top Coat de Bază Hibrid Lacuri Nevoie de Unghii Semi-Permanent cu LED-uri UV 7 ML Gel Lac de Toate Pentru Manichiura

8.26lei 5.36lei

Etichete: gel lactee, iboto, acumulator dyson v10, gel lac de unghii rosalind, acumulator dyson v7, de bază și top coat set, nail prep, primer, conga, base builder, Baterie.

SKU : u1145 Categorie:Nails Art & Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Rosalind
  • NET WT: 7ml
  • Tip: Gel De Unghii
  • Tip De Element: Gel De Unghii
  • Certificat: SGS&AMS
  • Cantitatea: 1buc
  • Numărul De Model: RA2701-2712
  • Caracteristică: Culoare de moda, Calitate de Top și Rapid de Transport maritim
  • Soak Off: Da
  • Ingredient: LED UV
  • Necesare: Top Bază De Gel

ROSALIND Gel 1S 7ML Populare de Culoare ALBASTRU Seria LED UV Gel lac de Unghii Top Coat de Bază Necesare Unghii Semi-Permanent Gel Lac 7ml/.33oz Suntem încrezători că ne gel polish este de cea mai buna calitate de pe Unpirsatumare.ro. -Calitatea nostru este prioritara 1. -Lumina, aproape nici un miros (doar top coat și fundația moderate miros), vom aplica doar textura organic pentru a proteja sănătatea dumneavoastră. -Culoarea va continua să strălucească până la 30 de zile. -Hötting culori opționale, potrivit pentru toate ocaziile.Pas cu pas: -1. Forma unghiilor.Buff ușor pe suprafața unghiei.Steriliza. -2. Aplicați un strat subțire de fond de ten de la cuticula la marginea liberă (Amintiți-vă pentru a sigila marginea unghiei).Vindeca unghiile sub lumina LED-uri pentru 10 secunde sau o lumina UV timp de 2 minute. -3. Aplicați un strat subțire de Inmuiati-Off Gel Polish de culoare de alegere.Capac de marginea liberă.Remediu: 30 de secunde la Lampa LED sau 2 minute în lampa UV. -4. Repetați al 2-lea strat subțire de inmuiati-off Gel Polish pentru unghii.Vindeca sub lampa LED timp de 30 de secunde sau o lumina UV timp de 2 minute. -5. Aplicați un strat subțire de Deasupra.Capac de marginea liberă.Remediu:30 de secunde la lampa LED. -6. Scoateți un reziduu lipicios pe unghii cu demachiant.Apoi, se aplică hrani cuticula ulei pentru rehidratare umiditate în cuticula și pielea din jurul unghiilor.Pentru A Elimina: -1. Macerat de pe unghii în acrylic remover pentru aproximativ 5 minute, -2. Rupe în jos întreaga bucată de unghii email ușor pe fiecare unghie.Ambalaj: Greutate Net: 10ml / .33fl oz Greutate Produs: 40g*2 Pachet Greutate:100g Atenție: 1.Greutatea netă este de 7 ml.Deoarece capacitatea de sticla este mai mult de 7 ml, gel unghii nu va complet umplut cu sticla! 2.Te rog nu compara cu altele articol.Sfaturi: Alege orice culoare vrei,de stat culoarea număr de Observație

Timp De Transport Maritim:

ePacket în statele UNITE ale americii: 7-15 zile

China Post Air Mail/Singapore Post: Aproximativ 25 De Afaceri De Zi

Timpul de Expediere pentru Rusia va fi de 30-50days sau mai mult din cauza strict locale de control vamal.

Timpul de Expediere pentru Brazilia va fi de 50-100days sau mai mult din cauza strict locale de control vamal.

Dacă alegeți DHL, Fedex, EMS, UPS de transport maritim va fi mai rapid, de obicei, de 7-15 zile lucratoare.

Comenzile vor fi procesate în termen de 48 de ore.Veți fi informat on-line odată ce acesta este livrat și informații de urmărire, de obicei, va fi actualizată în termen de 72 de ore.

Vă rugăm să fie informat cu amabilitate că culorile element primiți pot fi diferite de imaginile de pe pagina de produs.Vă rugăm să înțelegeți că imaginile sunt numai pentru referință și ar trebui să facă culoarea de produsul real ca standard.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul dvs. Pozitiv este foarte important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv cu 5 stele și ne recomanda altor clienti.

Vă rugăm să ne contactați cu privire la orice întrebări despre comanda dumneavoastră în loc de a da feedback neutru sau negativ, sau deschiderea unui litigiu, care nu va fi de ajutor pentru rezolvarea problemelor.

Q: Sunt aceste perii din păr de animale?

A: puteți vedea informații despre materialul din perii de pe pagina de produs.Cele mai multe dintre ele sunt AAA Par Sintetic.Și producătorii noștri de alimentare high-end perii pentru companii sau la orice magazin/magazin vânzător.Toate periile sunt de bună calitate.

Q: de Ce există perii de păr vărsare de mâner?

A: din Cauza inevitabil ușoară daune în producerea și procesul de transport maritim, este normal ca nou-a făcut perii ar putea fi cu niste peri vărsare de mâner.Puteți rezolva problema prin spălare cu perii ușor în apă curată înainte de prima utilizare.

Q: Cum pot gestiona pentru a menține perii pentru mult timp și cel mai bun de utilizare?

A: este posibil să se spele perii ușor cu apă caldă, apă curată pentru a păstra părul în stare bună.Specificate sampon pentru pensule de machiaj ar fi util.Vă rugăm să se usuce perii într-un loc ventilat natural.

Ar trebui să aveți orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Rosalind va oferi întotdeauna cu cele mai bune servicii și produse.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii