Universal Articularea Mișcare Completă Înclinat suport de Perete pentru TV de Perete pentru TV Stan Suport de Perete TV Brațul potrivit pentru 14"~40" Max Sprijin 25KG

128.70lei 66.92lei

Etichete: mare monitor stand, metal monitor stand, msi adaptor de montare vesa, monitor led stand, monitor riser, suport tv, suport tv de perete, muntele tv, monitor tv stand, vesa mount adaptor apple.

SKU : u11390 Categorie:Acasa Accesorii Electronice
Distribuiti:
Descriere

  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: NBSILENCE
  • Numărul De Model: fs3

Nume produs: Mișcare Completă de Perete TV Montare Rulment: 0-25KG VESA(Peisaj*Vertical lungime): 100*100mm; 200*100mm; 200*200mm vă Rugăm să consultați ultima din această pagină pentru a verifica TV VESA.Aplicabile LCD dimensiune: 14~40" sau mai mare dacă TV VESA și greutatea netă sunt aplicabile.Meterial: aluminiu Aviației Pachet dimensiune: 28*24*6 cm Greutate Netă: 2,4 kg; Greutate Brută: 2.9 kg

1. Cum să verificați dacă suportul este potrivit pentru TV?TELEVIZOR LCD dimensiune ar trebui să fie orice valoare ne-a declarat în produs discribtion sau mai mare, punctele cheie sunt mai jos măsurare: Uită-te la partea din spate a TELEVIZORULUI, găsi găuri de montare și măsura de lățime A->C și înălțimea A->B, ar trebui să fie una dintre orice valoare a VESA dimensiunea declarată în produs discribtion.

Vă rugăm să verificați greutatea TELEVIZORULUI.Acesta trebuie să fie mai mică decât greutatea declarată în produs discribtion. 2. Ce este VESA?VESA este un set de standarde pentru producția de televizoare cu ecran plat și monitoarele PC.Majoritatea producătorilor în conformitate cu acest standard prin aderarea la o industrie de larg tipar de orificii pe spatele lor afișează pentru scopuri de montare. 3. Cum pot spune dacă TELEVIZORUL este compatibil VESA?Deși marea majoritate dintre Televizoarele VESA compatibil, există unele modele care nu sunt.Vă rugăm să consultați produsul TV manual pentru mai multe informații.Cele mai multe manuale indica exact VESA standard necesare pentru montarea, sau pur și simplu indică VESA monteaza sunt acceptate în general.În acest caz, pur și simplu cumpăra un perete în dimensiunea TV directoare ale TELEVIZORULUI. 4. Cum pot măsura mea Televizoarele VESA standard?Uita-te pentru cele 4 gauri de prindere pe spate, televizor cu ecran plat.Ia ambele orizontală și verticală de măsurare (în mm).Aceasta este VESA Standard.O VESA hole model este măsurată atât pe orizontală, cât și verticală distanța între găuri de montare.De exemplu, VESA 100 x 100 înseamnă TELEVIZOR găuri de montare sunt 100mm în afară orizontal și 100 mm în afară vertical.Notă: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți și nu minte. 2. Dimensiune numai pentru referință.Vă rugăm să permiteți câteva diferențe datorită măsurare manual. 3. Am putea avea nevoie pentru a elimina nivel cu bule ca nu e permis nava de avion pentru siguranță.

Stimate Client,

Bine ati venit la magazinul nostru și a ordonat aici, mai jos este nostru politica de transport, datorită să-l citească înainte de a plasa comanda.

1. W e poate înlocui alte express când am livrat produsul, dar am ales absolut același timp sensibil expres pentru tine, cum ar fi dacă ai plasat comanda cu DHL 3-8 zile de la livrare, după cum a declarat, putem folosi Fedex a navei pentru tine, elementul va mai fi livrate in 3-8 zile, vom face așa pentru că marfă este să difere în unele tari , pretul afisat este doar median și produsul nostru este cam greu.Dacă știai că poate fi o problemă dacă ne-am schimbat express vă rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când plasați comanda, atunci ne va livra elementul pentru tine de a exprima o alegeți.

2. Pentru a evita taxele vamale ridicate cumpărătorul trebuie să plătească vom declara produs ca valoare redusă, dacă ai nevoie de noi pentru a declara o valoare definită vă rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când plasați comanda.

3. Ne va livra elementul în Rusia de către Rusia Verde, care este recomandat de către Unpirsatumare.ro, aproximativ 35 de zile pentru livrare.

4. Dacă destinația dvs. aparțin zonă de la distanță poate nevoie să acorde o zonă de la distanță livra taxă, vom lăsa un mesaj dacă ne-a confirmat că trebuie să-l plătească, sau nu putem livra la tine.

Dacă ai plasat comanda asta înseamnă că au fost de acord cu politica de transport, nu ar trebui să existe nici un motiv de a cere restituirea, dacă orice taxe vamale, trebuie să plătească, deși ne-au declarat scăzut prețul de pe factură, dar, uneori, încă mai trebuie clientului de a plăti taxe vamale, asta este depinde de țara dumneavoastră vamale.

Multumesc pentru intelegere si toate cele Bune!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii