YO CHO Plante Artificiale 6 Capete Magnolia Frunze Crengi Verzi Fals Iarba Frunze de Plante de Pădure Nunta Petrecere Acasă Decor Gradina

12.45lei 9.47lei

Etichete: magnolia, magnolia mătase, rochie verde pentru femei, artificiale crenguță, rochie verde, perete de pădure, cb650r capacul motorului, ieftine artificiale plante de bambus, magnolia copac înflorire, flori de magnolie.

SKU : u11269 Categorie:Decoratiuni Artificiale
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristică: Roșu Mare Magnola Frunze Ramură Birou De Perete Decor Acasă
  • Nume De Brand: YO CHO
  • Plasarea: Desktop
  • Înălțime Totală: 38cm
  • Cuvinte cheie: Perete Home Decor Petrecere De Nunta De Masă False Plante
  • PLANTA: Mătase Artificială Magnolia Frunze Ramură
  • Material: Matase,Plastic
  • Utilizare: DIY Decor pentru Casa Gradina Nunta
  • Culoare: Mai Multe Culori Disponibile
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Tip: Plante Artificiale 6 Capete Magnolia Frunze Crengi Verzi
  • Stilul De Plante: Frunze
  • Potrivit Ocazie: Nunta.Grădină, Acasă, Cafenea, Magazin etc
  • Structura: 6 Capete De Mătase Artificială Magnolia Frunze Ramură

YO CHO Plante Artificiale 6 Capete Magnolia Frunze Crengi Verzi Fals Iarba Frunze de Plante de Pădure Nunta Petrecere Acasă Decor Gradina 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate obiecte de Artizanat Nume: Mătase Artificială Magnolia Frunze de Plante Material: Matase,Plastic Culoare: mai Multe Culori Disponibile Dimensiune: Inaltime Totala 38cm/14.9 inch Stil: 6 Capete de Mătase Artificială Magnolia Frunze de Plante Pachetul inclus: 1 buc artificiale magnolia frunze de plante (fără vază) se Potriveste pentru petrecere, nunta, birou, magazin, sala artei, zonă publică, casă, grădină și așa mai departe Utile:Creative de uz casnic mobilier decorativ, balcon decora,sala De ședințe a decora.Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare; Diferite monitoare poate provoca culori pentru a varia ușor, vă rugăm să amabilitate înțeleg, mulțumesc.Pachet: mai mult de 20 de piese, carton cutie pachet; leass mult de 20 de piese, din material plastic sac pachet.

În timpul transportului, unele mici probleme, cum ar fi de deformare sunt inevitabile.Aici sunt câteva sfaturi pentru a recupera deformare a procesului de transport.

1. Când buchetul este livrat, crengile sunt în general închis pentru a reduce spațiul.După primirea mărfurilor, vă rugăm să răspândi încet ramurile în exterior și să se adapteze la stat credeți că este cel mai natural.

2. Dacă extrudare deformare este întâlnit în timpul transportului, în condiții normale, ramurile și frunzele pot fi ușor adaptate pentru a restabili starea naturală.Flori sunt deformate prin extrudare, care pot folosi apa calda de vapori fumigarea să le adapteze, să materialelor devenit umed și moale, iar cutele dispar și apoi uscat.Această metodă este comun pentru a restabili nici unul din flori de matase.

3.ce mai, uscător de păr este, de asemenea, o modalitate buna de a restabili deformare de extrudare.Suflare cu un uscător de păr este mai favorabil pentru plasticitate.

4.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc,

culoarea din fotografie poate diferită de cea reală a elementului.vă rugăm să ne luăm culoare descriere pentru referință.

5.Pentru că acest produs este realizat manual,dimensiunea de bunuri poate fi de 1-3cm de eroare,vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a le comanda.

6.Vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea de mărfuri înainte de a le cumpără.

7.Elementul nu include flori de sticla.

8.Vă mulțumesc foarte mult!

1.Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.

2.Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

În principal avem de a vinde flori artificiale, o varietate de stiluri si culori, inclusiv trandafiri, bujori, lalele, orhidee, hortensie, crin, trandafir de ceai, lavanda, ghirlanda, pompom,buchet de mireasa,

nunta florale, încheietura mâinii flori, floare, plante artificiale , frunze artificiale, artificial suculente și așa mai departe.

Flori artificiale au buchete, capete de flori, flori, ramuri, stamine, petale și mai mult.

Suport cu ridicata și cu amănuntul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie.bine ati venit la consult.

Satisfactia clientului este scopul nostru de servicii, și de a asigura calitatea produselor noastre este primul nostru scop.

Nu vă faceți griji, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra

Dacă nu sunteți mulțumit, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă garantăm că veți fi mulțumit.

Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere și sprijin.

Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

A:cel Mai produs este transport gratuit ( ne oferi un mod de transport maritim ales atunci când face comanda)

o selectie de produs trebuie să plătească pentru mai mult taxa de transport ( veți vedea că, atunci când face comanda)

Ca la DHL/UPS/EMS/TNT sau alt fel de repede livrare expres,vom oferi, de asemenea, costul de transport maritim pentru tine, atunci când face o comanda.

Pentru alte detalii costul de transport maritim întrebare,puteți vă rugăm să trimiteți e-mailuri de la noi.

Î:există vreun număr de urmărire de postul meu?

O:Da,am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire,și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.

Q:sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs,ceea ce este prețul en-gros?

O:vă Mulțumim pentru cererea dvs.,dacă doriți să cumpere cantități mari,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi,va vom oferi cel mai bun pret,multumesc!

Oferim transport gratuit, cu tot felul de metoda de transport maritim,cum ar fi china post air mail,epacket,DHL,Fedex,EMS și așa mai departe,depinde de țara de destinație și de valoarea comenzii,

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii