Cu Carabină Suport Fix Difuzor Bluetooth Monta Balustrada Cadru din Piele PU de Golf Gruparea Curea Ajustabilă Autocolant Magie

34.29lei 22.29lei

Etichete: montare pe perete difuzor amplificat, magic ball speaker, bluetooth lemn, 6w difuzor bluetooth, difuzor de montare pe perete, high end montare pe perete boxe, montare pe perete difuzor fm, difuzor mare de montare pe perete, montare pe perete difuzor samsung, 30w difuzor bluetooth.

SKU : u10972 Categorie:Portable Audio & Video
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Alte
  • Nume De Brand: Woopower
  • Material: Alte

Caracteristici:

MULTIFUNCȚIONAL - Rapid conecta boxe Bluetooth la orice vehicule, cum ar fi cărucioare de golf, barci, biciclete, carucioare, carucioare, umbrele de plajă, scutere electrice, etc.

UȘOR de UTILIZAT - Ușor de transportat și de folosit: lumină și mici, nu este nevoie de a utiliza instrumente pentru a instala.

REGLABIL - Reglabil curea se potrivește boxe bluetooth pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

FUCTION - Scratch-proof și strâns vorbitor curea tot muntele și vorbitor în siguranță pe balustrade.Nu este nevoie să vă faceți griji despre elementele care se încadrează la pământ.

ALTE UTILIZĂRI - alte accesorii, de asemenea, poate fi ușor de stabilit, cum ar fi sticle de apă, băuturi, accesorii de golf, unelte, aparate de radio, haine, etc.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Difuzor Bluetooth Muntele

Material: PU Piele, Metal Carabină

Culoare: Negru

Tipuri: Single Centura, Centura Dubla

Dimensiune: 220 x 110 x 50 x 200mm/comentarii: 8,7 x 4.3 x 2 x 7,8 inch

Pachetul Include:

1 buc x Difuzor Bluetooth Muntele

1 buc x Carabină

Note:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii