210D Oxford Pânză Acoperă Mobilier de Grădină în aer liber rezistent la apa Praf Si Protectie UV GRĂTAR Protector de Ploaie, Zăpadă, Masă, Mobilier de

46.91lei 32.38lei

Etichete: elementar se referă la mobilier, mobilier elegant acoperă, adeziv mobilier de protecție, euro se referă la mobilier, mobilier în aer liber capac protecție, mobilier mâner de protecție, jocul se referă la mobilier, rabatabile referă la mobilier, mobilier capacul de protecție animale de companie, acoperă capacul mobilier.

SKU : u109711 Categorie:Acasa Accesorii Electronice
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: ONLENY
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici: 1.Compatibilitate largă:suficient de Mare pentru a acoperi patio cu masă, scaune.Verificați dimensiunile de mobilier pentru o fixare buna. 2.Upgarded Grele rezistent la apa Material:Realizate din 210D densitate mare de nailon oxford tesatura care sunt rezistente la intemperii si praf-dovada, preveni eficient patio cu masă circulară de la obtinerea umed din cauza ploii și a zăpezii. 3.Asigura masa lovitură liberă de la vânt:Există un cordon de frânghie la marginea circulară capac de masă.În plus, cele patru colțuri de grădină capac de masă sunt, de asemenea, prevăzute cu nylon cu catarame.Chiar și în medii dure, mobila poate fi în condiții de siguranță, curat și uscat. 4.Par Rezistente și de Protecție UV:Făcut de uimitoare material hidrofob și dublu legat marginile oferi protecție completă pentru capacul de la cracare.Stratul interior are o rezistenta UV strat, oferă protecție excepțională sub lumina soarelui.Descriere: pur și Simplu furtun cu apa și murdăria va dispărea în curând.Se usuce la soare pentru următoarea utilizare.Vine cu un fermoar sac de depozitare pentru a păstra stocate convenabil atunci când nu este în uz.Caietul de sarcini: Culoare:Negru Material:Polyester,210D Oxford pânză Dimensiune: 242*162*100cm,170*94*70cm(optional) Pachetul include: 1 * Masa mobila capac 1 * sac de Depozitare Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii