Artificial Pin, Chiparos De Crăciun Copac De Pin Ramuri De Flori De Plastic Biroul De Acasă Decor De Masă False Plante Frunze

12.12lei 9.71lei

Etichete: cypress wood, ramură de pin, ney an, pearls artificial plant, artificial big pine plant, spiral artificial plant, tui, thuja, gard plante artificiale, artificiale chiparos.

SKU : u1094 Categorie:Decoratiuni Artificiale
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: sutonefeel
  • Prenume2: ieftine flori artificiale
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • type2: fals plante
  • Tip: Plante artificiale
  • Plasarea: Desktop
  • Material: Plastic
  • Stilul De Plante: Iarba
  • NUMELE: nunta plante artificiale

Artificial Pin, Chiparos De Crăciun Copac De Pin Ramuri De Flori De Plastic Biroul De Acasă Decor De Masă False Plante Frunze

Caietul de sarcini

- Culoare: așa Cum se arată în imagine.

- Material: plastic

- Dimensiuni: A: lungime:37cm,B: 63cm, C:53cm.

- Ambalare: o singură bucată

Caracteristici

- Se aplică pentru Casa sau Gradina Decor..

- DIY aranjament de flori.

- Aplicarea de vacanță: Nunta,Monther Zi,în ziua de Crăciun,ziua Îndrăgostiților, Ziua Recunostintei,Anul Nou ,Petrecere de Aniversare cadou și Așa mai departe.

Recomandat să Cumpere: 3 -5 buchet

Un design :

B Design

C Design:

Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?Alipay(escrow),Card de Credit sunt acceptate.dacă aveți cerere pe articole, contact cu noi sau de a face un mesaj de la comanda.Ne va livra produsele în termen de 3 zile dupa ce ai facut plata.(Vacanță cu excepția).Pls verificați cu atenție adresa de livrare și informații, astfel încât să puteți primi bine pe timp.

Ce este metoda de transport maritim ?Unpirsatumare.ro Standard de Transport este nevoie de aproximativ 15-69 zile la cele mai multe din țară.puteți urmări coletul pe pagina de comanda.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este nevoie de aproximativ 20-90 de zile pentru cele mai multe din țară,nu poate fi urmarit atunci cand coletul a plecat din China.de asemenea, puteți alege DHL sau EMS, în mod normal, puteți obține în termen de 3-12days.foarte repede.

Nu a primit încă bunurilor sau a mărfurilor deteriorate?Dacă nu vă place produsul.Dacă este deteriorat, atunci când ați primit, Dacă nu primesc comanda .Vă rugăm să contactați cu noi,putem rezolva toate questiones.Vă rugăm să nu deschizi disputa si da feedback-ul rău.Feedback: 1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele). 2. Daca produsele primite au fost deteriorate sau greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, în primul rând, vă rugăm să vă Rugăm să ne contactați,vom face cu ea și de a lucra în cele mai bune solutii, satisfactia Dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii