Mini DC-DC Reglabil Pas în Jos Modul de Alimentare 12V 24V la 5V 3,3 V 9V 3A mini360

1.62lei

Etichete: mini router wifi, miniatura up, lineair alimentare 12v, Televizor 4k, fondul pentru petrecerea de ziua, monitor pc, wifi router wi, produsului difuzor, cutie smart tv, 9v dc.

SKU : u108839 Categorie:Acasa Accesorii Electronice
Distribuiti:
Descriere

  • Tip De Ieșire: DC
  • Utilizare: cd player
  • Nume De Brand: Agoal
  • Tensiunea De Ieșire: 5v
  • Conexiune: Plug-In

Caracteristici: 1. Adopta noi importate chips-uri. 2. Curentul maxim de ieșire este de 3A, care rulează 2.1 a pentru o lungă perioadă de timp, iar surplusul este suficientă. 3A conduce de aproximativ 20 de secunde și chip intră în protecție la supraîncălzire și repornește.Se poate lucra la 3A curent de răcire și de răcire chip. 3. Folosind un nou sistem de proiectare, de design de circuit nu are nevoie de condensatori electrolitici și condensatoare cu tantal (condensatori electrolitici au viață scurtă, condensatoare cu tantal sunt în pericol de explozie).Trei dimensiuni mari solid-state condensatoare ceramice (MCC) sunt utilizate în high-end de circuite. 4. Folosind non-izolate DC redresor sincron, circuitul eficiența de conversie este foarte mare.Eficiența este 97.5% la 6.5 V la 5V 0.7-O și 94% la 12V la 5V1A. 5. Utilizarea integrată de inductanță, rezistența internă scăzută, îmbunătăți considerabil eficiența de conversie.Acesta reduce valoarea calorică și îmbunătățește eficiența, și are o putere calorifică inferioară decât comune ecranat inductor.Notă: 1. În caz de low curent static, 12V intrare și de ieșire tensiune de 5V, benzi LED lampă indicator static de curent este mai mică decât 0.45 mamă. 2. Conectarea la bateria de la mașină fără comutare, poate fi pe ciga rette bricheta linie, sau pe ACC linie de putere. 3. Ieșire de integrare pot fi ajustate și de tensiune fixă.Fixe de ieșire nu este personalizat.Acesta poate fi direct de la fața locului-sudate pe placa.Speciale de tensiune pot fi reglementate prin potențiometru.Este foarte versatil. 4. De ieșire cu LED indicație, convenabil și intuitiv indicație cu ieșire în tensiune. 5. Cu activarea porturi, modul implicit de funcționare este redus nivel de închidere, care va aduce confortul de a controla. 6. Poate fi folosit pentru a înlocui 78 serie liniară de reglementare, cum ar fi 7805 7812 și așa mai departe.Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: DC 4.5-24V curent de Ieșire: 3A eficiență de Conversie: 97.5% frecvență de Comutare: 500Khz Ieșire de unda de: 20mV Sarcina rata de ajustare: +1% Tensiune de ajustare la rata de: 0.5% Dinamic viteza de raspuns: 5% 200uS

Dimensiune: 18 x 10 x 3.8 mm

Pachetul inclus:

1 x Mini DC-DC Reglabil Pas în Jos Modul de Alimentare 12V 24V la 5V LA 3,3 V, 9V

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Gustav Hannu  — 

    Disrupting of the print ( to override the default "adjust") was not described