S925 argint pur temperament minunat lanț de dragoste inima lanț cross brățară de lanț de Bijuterii DIY accesorii material sac

10.05lei

Etichete: casă bratari, bratara argint homen, ochiurilor de plasă bratara 925, femeie brățară de casă, exprimate bratara 925, casă de sârmă bratari, casă bratara fire, u bratara 925, fiul bratara 925, bratara 925 alb.

SKU : u10743 Categorie:Bratari & Brățări
Distribuiti:
Descriere

  • Gen: Unisex
  • Bratari Tip: Lanț & Legături, Bratari
  • Numărul De Model: SL-2
  • Fine sau de Moda: Moda
  • Metale De Tip: NICI unul
  • Tip De Element: Bratari

Material: argint 925 *gaura diametru pandantiv trebuie să fie mai mici decât steaua lățime.Dacă diametrul orificiului este mai mic, QQ catarama de deschidere inel poate fi deschis, și diametrul găurii trebuie să fie cel puțin mai mare decât de Ou în formă de tabletă lățime

1. Despre Calitate:

Noi nu vindem bijuterii false - toate bijuteriile noastre declarat ca argint 925, sau 990 de argint, sau 999 argint sunt realizate din 100% reale argint, placate!!

Dacă bijuterii de argint sunt testate la fel de fals, va vom returna integral banii!

2. Despre culoare argintie:

Aceasta nu este o problemă de calitate în cazul în care bijuterii de argint devin mai întunecate atunci când îl primiți.Toate de argint 925 sau 990 de argint, sau 999 de bijuterii de argint poate deveni oxidat. .

3. După vânzare

Acceptam retur pentru restituire sau de schimb pentru toate noastre de bijuterii în termen de 30 de zile de la livrare.Vă rugăm să ne contactați, odată ce nu există nici o problemă.

4. Cum pentru a curăța bijuterii de argint:vă Rugăm să folosiți lustruire stick sau o cârpă (veni cu bijuterii) pentru a curăța bijuterii, sau de a folosi un pic de pasta de dinti pentru a o curăța.FOARTE USOR!!

5.Sfaturi: Există o anumită eroare în măsurătoare manuală, datorită diferenței între monitoare diferite, pot exista aberatiile cromatice, vă rugăm să înțelegeți

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii