12V 60W Ulei Fluid Lichid Extractor 4L Barca Mașină Automată a Pompei de Transfer Schimbare Kit

173.86lei 123.42lei

Etichete: extractor lichid, fiat bravo pompa, automată a pompei de carburant, 25g de metal servo, 180w pompa, pompa bravo, pompa de combustibil kit, extractor pompa de ulei, de aspirație a uleiului, mini motor servo.

SKU : u10432 Categorie:Sistem De Alimentare Cu Combustibil
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristici Speciale: 12V
  • Tip De Material: Plastic
  • Țara/Regiunea de Fabricație: Ulei Fluid Lichid Extractor
  • Înălțime Element: 12m
  • schimb numărul parte: Barca Mașină Automată A Pompei De Transfer Schimbare Kit
  • Articol Greutate: 850g
  • Element De Lungime: 20cm
  • Lățime Produs: 14cm

Descriere : .

Acest ulei extractor pompa de transfer foloseste 12v mini pompa cu autoamorsare pentru schimbul de ulei de motor auto.

Acesta funcționează prin conectarea cleme pentru auto 12V-baterie,și utilizate pe scară largă, în general, echipamente industriale, cauza aceasta pompa poate pompa de ulei nu numai, de asemenea, poate pompa de ulei hidraulic si alte lichide.

Este un echipament ideal pentru rapid și curat de ulei se schimbă.

Un echipament ideal pentru rapid și curat de ulei se schimbă.

Simplu pornit/oprit comutatorul de alimentare, usor de utilizat.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou

Cerere: utilizate pe scară Largă, în general, echipamente industriale, echipamente medicale, echipamente chimice, vehicule de curățare, agricole pulverizare, zo conducte de presiune, de curățare a aerului de răcire, cărbune și industria metalurgică, de construcții navale, băuturi, covor si podea de curățare, de purificare a apei și echipamente de tratare a apei.

Tensiune nominală: 12V DC

Putere nominală: 60W

Presiune Maximă: Max. 0.8 MPA

Debit maxim: 5L/min

Pompa Diametru: aprox. 4.8 cm, Lungime: aprox. 14.5 cm

Conducta de evacuare Dimensiune: aprox. 10mm x 137cm (Dia.*L)

Conducta de admisie Diametru: aprox. 8 mm, 6 mm, Lungime: aprox. 110cm

Lungime cablu: aprox. 68cm

Clipuri Lungime: aprox. 8cm

Culoare: Negru

Cum să utilizați:

Începe să curgă de la motor de masina pentru un timp, atunci când temperatura uleiului se dovedește a fi de aproximativ 50 de grade, începe de pompare de ulei.

Conectați pompa la putere, rulați-l pentru un timp, și a observa dacă admisie și de evacuare este normal.

Deschide capacul rezervorului,pentru a primi joja afara, forța tubul în partea de jos a articulației, până când tubul nu se mișcă; apoi pune-conducta de admisie de la joja de ulei într-end (tubul în partea de jos a rezervorului, fundul concav loc, în scopul de a pompa ulei complet); ca nici un ulei sau pompare foarte încet sau intermitent, în general, este cauzată de libertate țevi și fitinguri.Aveți pentru a instala țevi și fitinguri din nou.)

După pompare a petrolului, scoateți tubul, și apoi atunci a alerga pompa pentru un timp, pompa de ulei rămasă în interiorul pompare curat, sau pompa de apa pentru un timp, până când capul pompei devine curat.

Dacă nu ați folosit-o pentru o lungă perioadă de timp, acesta poate avea nici o aspirație, apoi se toarnă apă în pompă, și a alerga pompa pentru câteva minute, până când aerul este tot.

Notă: elementul real poate are un pic de culoare distincte, cu listarea de imagini din diferite ecrane de calculator, vă mulțumim pentru înțelegere.Dimensiunea element este manuală de măsurare,vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch diferență.(1 inch=2,54 cm)

Pachet:

1 x pompa de ulei

1 x 11mm conducta de evacuare

1 x 8mm conductei de admisie

1 x 6mm conductei de admisie

2 x clipuri

Shippment 1.Toate produsele vor fi ambalate într-un mod profesionist 2.Va vom trimite colete în 1-3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.Garanție 1.Un an de garanție pentru toate produsele noastre și totul va fi testat bine strict înainte de expediere. 2.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți produsele, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați dacă există o problemă în logistică sau produse.toate personalul nostru de vânzări sunt profesionist și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta!Sprijinul dumneavoastră și înțelegere va fi apreciat!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii