HP Deskjet 510 2 Buc Negru Photoink de Cerneală

246.23lei 123.13lei

Etichete: jack aluminiu lanț, jack film animat, jack audio de 3, 5, 6 și 35, scripete de lemn mașină, scripeți sram 12v sx, trăgând dresuri 6 xl, jack 635 cablu 2pin, jack de încărcare apple, jack anti fulger.

SKU : u102068 Categorie:Consumabile
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Photoink

CERNEALA FOTO ( Smart Cerneală )

Imprimante Negru Photoink De Cerneală

DESCRIERE DETALIATĂ

CERNEALA FOTO Ce Inteligent de CERNEALĂ?Printuri Foto de calitate vă Permite să; imprimante cu Jet de cerneală cartuș dolumlarında, ușor dolan cartușe sau se încheie cartuș de sisteme de utilizare în condiții de siguranță FOTOGRAFIE de CERNEALĂ, cerneluri, mult loc de muncă și a fost realizată ca urmare a ani de cercetare.Toate fabricate în mod individual pentru branduri de imprimantă cerneluri foto printuri de calitate permite să primiți.Orginal cartușe' potrivit mai mult decât economic.

100 ml cerneala A4 ca aproximativ 1000 de Pc-uri de scriere sau de înaltă calitate 100 Buc a4 fotografie în culori. 100 ml cerneala 10 TL presupunând că 100 de pagini costa 1 tl.Această Felul următor örnekleyebiliriz.

FOTOGRAFIE de CERNEALĂ de CERNEALĂ; 100 de pagini a4 post costul yaklaşık 1 TL.

FOTOGRAFIE de CERNEALĂ de CERNEALĂ; 100 de pagini a4 foto cost yaklaşık 10 TL.

FOTOGRAFIE de CERNEALĂ de CERNEALĂ; 400 Buc 10*15 foto cost yaklaşık 10 TL.

100 ml înlocuiți cerneala de 1 litru de cerneală atunci când aceste costuri de aproximativ jumătate de este redusă la jumătate.

Ca urmare Original; kartuşla primit imprimate, atunci când luate cu FOTO 95 de prețuri mai avantajoase maletmiş olunuyor.

Eco-Friendly, natura va preveni contaminarea .

Cartuș Original de la 100 importate reale kartuşlarla în medie 100 de pagini de ieșire poate.În prezent, produse de cartușele originale de umplere este produs exclusiv pentru nu este făcută.Deci, acest cartușe originale Longbow va avea din nou cartuș original.

Se încheie sisteme de cartuș sau ușor dolan cartuș sistemele de mii folosind imprima rapid și ușor pentru a obține în cale.Aceste presiuni în timp ce a terminat cartusele originale nu va trebui să-l arunce la gunoi și conservare a naturii în acest fel, de asemenea, ajuta.

Mediului Dimensiune Evaluare Tablolarında "CARTUȘ și TONER deșeuri" natura nu pot fi livrate și natura nu prin poluarea cu deșeuri periculoase, cum a fost numit.FOTOGRAFIE de CERNEALĂ, cerneluri pentru a proteja Natura în mână.

100 Compatibile cu imprimanta dumneavoastră.

Imprimante cu jet de cerneală cu cerneală pe hârtie de imprimare; mare inginerie necesită cunoștințe de o uimitoare Olay.Cartușe de imprimantă într-o secundă de boabe milyonlarcasını trimite la o pagină.

CERNEALA FOTO; imprimante INK fabricarea de industrie cel mai mare.Companie Din Malaezia.În lumea de 30 de milioane de cerneală de imprimantă aici pentru 70 de persoane care lucrează fără oprire.Compatibil cu cele mai multe de cerneală de imprimantă de lucru în jurul valorii de ceas pentru a produce această echipă, se produce cerneluri testten zeci de fiecare zi.

Cartușe de 3 principal este format din.Culegatoare loc de cerneală, aprindere cameră și minuscule piese împânzit mic circuit.Aceste părți lucrează împreună la nivel microscopic a face ceva incredibil.

Încorporarea de imagine și cuvinte ușoară picături. 5mm patrati la sute de mii de picaturi.Acest cartuș pentru a întreprinde ceva pe un control precis.Un fir de păr este suficient de mic pentru a se potrivi în picături.

Calculator de cerneală de mare inginerie este o bucată dintr-un lichid. 80 ' ni de apă, % 20 este un solvent, colorant și amestec de solvent.Conținutul de rata de importanță critică.Tehnicieni cu atenție controale fac.În interiorul imprimantei capului de imprimare și prelungi durata de viață a duzelor pentru toate aceste teste.Yazıcınızı mai mult și eficient să se folosească.

Ca urmare; Prezintă cele mai exacte FOTO culori de CERNEALĂ, cerneluri pentru posibile.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii