Wyuen Ochi genele Gros Buclat Gene False Subtire Pufos 5D Faux blană de Nurcă de Lovituri de bici Extensia Instrumente de Machiaj Manual Gene 5D-125

20.30lei

Etichete: mickey rochii pentru femei, conector 2 pini de sex feminin, hitachi excavator mat, pietre de rășină coase, imprimarea fotografiilor de telefon, lv iphone x caz roz, mickey bijuterii cravată, mickey breloc mic, mickey jersey 8 ani.

SKU : u10166 Categorie:Beauty Essentials
Distribuiti:
Descriere

  • Gene False Material: Par Sintetic
  • Sfaturi: Pot fi refolosite atunci când este aplicat cu grija
  • Fals P Lungime: 1cm-1,5 cm
  • Nume De Brand: WYUEN
  • Culoare: Negru
  • Stil: Curl & club de Noapte
  • Dimensiune: 1 box
  • Material: Grad ridicat de fibre
  • Gene Fel: Benzi De Lovituri De Bici
  • Gene False Fel: Benzi De Lovituri De Bici
  • Cantitatea: 1
  • Gene False Stil: gros
  • Tip: Gros , cu Aripi , Lung , Natural , Moale , 3d
  • False Tip P: Benzi Complet De Lovituri De Bici
  • Produs Caracteristică : nurca gene, gene, gene, ochi de lovituri de bici
  • Procesul De Fabricație: Realizate Manual
  • Pentru: Instrument De Machiaj
  • Banda Genelor False: Plastic Bumbac Trupa
  • Numărul De Model: 5D-125

Efect

5D Faux blană de Nurcă Gene în Stil oferă maximum de intensitate.Pentru cei care iubesc drama, aceste plin falsies caracteristică grele densitate, și clustere de gene care variază în lungime, pentru un voluminos, finisaj texturat, dar incredibil de usoare.Perfect pentru serile în oraș, aceste iasă în evidență genele sunt sigur de a face o declarație curajoasă.

Calitate

5D efect stereoscopic, moale și confortabil de purtat, poate fi folosit mai mult de 20 de ori. * Cruzime gratuit * de Înaltă calitate * Reutilizabile genele Alea sunt 100% realizate manual, fiecare lot poate avea diferite, vă rog să observați că, multumesc. 1 Pereche De Lovituri De Bici

Mici elemente de recuzită pentru gene

1. Clema: care este, dispozitive auxiliare, există mai multe tipuri de dispozitive auxiliare, un singur grup de gene false este indispensabil, cu ajutorul clipului, gene false stick-ul mai ușor și mai repede. 2. Foarfece mici: Doar cumpărat înapoi șir întreg de gene false pentru a fi tăiate pentru a se potrivi cu lungimea de forma ochilor, delicat foarfece mici pot fi foarte bine tunderea, super convenabil! 3. Geană gel: Pentru a alege o consistență moderată, există acum un negru geană gel, după lipire, nu vă faceți griji despre reziduu alb pe pleoape, foarte natural.

Utilizări diferite de gene false:

1. Se taie în jumătate pentru a lipi spatele ochiului.Este potrivit pentru fete cu mici si cu ochii rotunzi.Ea are funcția de alungire a ochilor. 2. Se taie într-un mic vârf de cuțit, o secțiune de ea, să ia o pensetă și stick-l la rădăcina genelor la intervale de timp.E natural si frumos! 3. Machiaj de scenă și spectacole (2-3 perechi pot fi lipite în același timp), cu mare și gros ochii!

Metoda de geană de îndepărtare:

1. Folosiți-vă puțin unghia să ridicați ușor linia de jos a genelor la sfârșitul ochii, și apoi ridicați ușor cu vârful degetelor. 2. Folosiți degetul mare și arătător sfaturi pentru a trage ușor genele false de la coltul interior al ochiului.Tehnica ar trebui să fie blând și atent.Folosit gene false, pentru a elimina mai sus adezivi, frumos în cutie.În acest fel, curba de gene false pot fi păstrate neschimbate pentru mai multe utilizări.De asemenea, aveți grijă să nu pentru a lipi fard de ochi și gene peste gene false sau murdări sau deteriora genele false.

Plată Și De Transport Maritim

1. Garanție de Plată, card de Credit, Western Union. 2. De obicei, toate comenzile vor fi de transport maritim în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim, care de obicei durează câteva zile de la livrare. (1).Dacă sunteți dispus să utilizeze Exprima de Transport maritim ( E-pachetul sau China Post Air Mail ), trebuie să plătească un cost suplimentar pentru comanda. (2).E-pachetul durează aproximativ 12days să Sosească. (3).China Post Air Mail este trimis la cele mai multe din regiune și țară, Este nevoie de aproximativ 20 de zile pentru a ajunge. 3. Elementele sunt livrate numai după Plata completă. 4. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când plasați comanda. 5. Vă rugăm să ne Contactați imediat dacă nu ați primit pachetul în cele din urmă de timpul de livrare. 6. Pentru client RUS, pls lasă-ți numele complet care conține TREI cuvinte (cum ar fi: Safonkina Maria Igorevna).

Atenție

Dacă selectați Yanwen Economice Aer e-Mail sau alte economic mod de transport maritim.Acestea sunt fără număr de urmărire. 1. Nu puteți urmări detalii de transport maritim.Transportul durează aproximativ 30-60 de zile lucrătoare .Vă rugăm să fie răbdare să aștepte pentru comanda. 2. Vă rugăm să înțelegeți ordinul poate întârziere, prin orice transport a întâmplat accidentul.dacă încă nu ia comanda dupa 50days ,aveți nevoie pentru a cere vânzătorului pentru a extinde scopul de timp pentru tine .Important: nu Ne salutăm litigiului prin întârzierea livrării. 3. Am doar nava a confirmat pentru adresa, adresa dvs. de ordine Trebuie să coincidă cu adresa destinatarului.

Feedback-ul

Sperăm că să ne contactați cu privire la orice întrebări despre comanda dumneavoastră în loc de a da feedback neutru sau negativ, sau deschiderea unui litigiu, care nu va fi de ajutor pentru rezolvarea problemelor.Dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv cu 5 stele și ne recomanda altor clienti.Multumesc!!!!!Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc mult!!!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii