Țipăt de Jamie Dawes-trucuri magice

17.64lei 14.99lei

Etichete: iwhite converse slip, halat, camasa de noapte de tineret, lavanda ingerie set, sirena holograma sac, sirena harley quinn, caz de telefon neon caz, plug play iphone gps, scoția rochie de femeie, shimano 28 foaia.

SKU : u101489 Categorie:Jucării & Hobby-Uri
Distribuiti:
Descriere

  • Performanța Forma: Close-up Magic
  • Material: trucuri
  • Numărul De Model: 5555
  • Tip: CARD
  • Intervalul De Vârstă: Adulti
  • Caracteristici: Incepator
  • Gen: Unisex
  • Dimensiune: One Size
  • Nume De Brand: ZXZ
  • Este Instrucțiuni Inclus: Da

Draga clienții noi și vechi, toate produsele noastre sunt pe stoc si pot fi trimise cât mai curând posibil.Vă rugăm să nu ezitați să cumpere.Am mai mult de 15000 de tipuri de produse.Vom arăta doar câteva produse.Dacă nu puteți găsi produsele de care aveți nevoie, vă rugăm să scrie la mine și te voi ajuta.Pentru prețuri mai bune și de servicii, vă rugăm să colecteze magazinul meu, va multumesc.Țipăt de Jamie Dawes

Un pistol.Un singur glonț.Unul tăiat degetul într-un însângerat plic.O poveste pe care publicul nu o va uita NICIODATĂ!

Imaginați-vă fiecare ingredient care face un criminal film de groază fiind folosit pentru a crea o experiență ca nimeni altul.

Peste patru ani în dezvoltare pentru a oferi spectatorilor final trăi experiența de groază!

Susannah Cartwright a fost cunoscut pentru a fi prima femeie ucigas de felul ei.În ajunul de nunta ei, ea a aflat că logodnicul ei a avut o amantă.Deci, odată ce au casatorit, ea s-a tras cu arma de pe perete și în timp ce el s-a culcat, ea a tras un glonț direct în cap.

Apoi, a luat-nunta lui degetul cu inelul încă atașat și trimis la șeriful local, cu o notă spune departamentul de poliție că soțul ei a jucat atât de multe jocuri cu ea, e timpul pentru a juca un joc cu corpul lui...Ce se desfasoara este ilustrat cu trei și numai trei imagini.

Unul dintre Susannah cu un disperat și confuz glazura în ochii ei.Unul din casa în care au trăit și în cele din urmă unul dintre pădure în care organismul a fost găsit în cele din urmă.

La prima vedere ar putea părea macabru memento-uri de timp mult timp în urmă, dar atunci când spectatorii se uită din nou, ei descoperă o tulburătoare profunzime fotografii în care fantomatic manifestări apar în mâna lor.

După ce se recuperează de la aceasta, le-a lovit din greu cu ceva care va face în cele din urmă le striga!

Scream este un frumos întuneric poveste cu un final minunat, care va face participanții să sară de pielea lor!

AVERTIZARE, ȚIPĂTUL NU ESTE PENTRU CEI SLABI DE INIMA!!!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii