Sclipici Aur YAY! Copilul Confetti pentru Copil de Dus Decor de Masă confeti nunta risipește favoruri de partid

62.19lei 54.09lei

Etichete: confetti stele, confetti petrecere, confeti folie, confetti inima, sclipici de stele, confetti unghii, sequin stele, confetti paper, Sequin, confetti decor.

SKU : u101394 Categorie:Evenimente Si De Petrecere
Distribuiti:
Descriere

  • Ocazie: De Anul Nou
  • Numărul De Model: 001
  • Material: Hârtie
  • Nume De Brand: PARARTDIY

Dragă prietene, noi avem propria noastră fabrică astfel încât să putem proiecta orice stil sau orice culoare de pahar de vin markeri de tort, ambalaje,cutii de bomboane și invitații.Dacă aveți nevoie de ajutor, pls contactati-ne.Multumesc.

Atunci când comanda, pls spune-ne culoarea pe care doriți în remarca coloana sau e-mail la noi.Vom accepta amesteca culorile sau numai anumite alta culoare.Pls sa ne spui ce culori vrei.În caz contrar va fi livrat în imaginea de culoare pentru tine.Fiecare cumpărător va primi un cadou din magazinul nostru.

dimensiunea este de aproximativ 1-1.5 cm

Atunci când comanda, dacă confetti acceptă personalizate inițialele sau numere,pls lasa inițialele sau numere și culori pe care doriți în remarca coloana sau e-mail de la noi în termen de 24 de ore.În caz contrar, vom trimite imaginea cele de culoare pentru tine.Sper sa pot observa acest lucru.18 culori disponibile, dacă doriți să se amestecă culori, o culoare trebuie să fie de cel puțin 20buc.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii